BAMST organiseert dit evenement reeds voor de zevende keer om een forum te geven aan Belgische onderzoekers in de vleesindustrie. Het doel van het symposium is om vlees onderzoekers samen te brengen, alsook mensen werkzaam in de industrie, overheid en het onderwijs. De meeting is een fantastische opportuniteit, vooral voor jonge onderzoekers, om hun lopend onderzoek in het veld van vlees wetenschap en technologie voor te stellen en erover te discussiëren.

PROGRAMMA

Broodjeslunch start om 12:00
Presentaties - Duurzame dier- en vleesproductie; sprekers: Sam De Campeneere en Frank Vandendriessche
Brainstorming - Hoe kunnen onderzoekers veranderingen in de dier- en vleesproductie ondersteunen?
Presentaties - Geselecteerde mondelinge communicaties en poster presentaties (voertaal: Engels)
Voor meer up to date informatie, bezoek http://www.bamst.be/events/

REGISTREREN

Registratie is mogelijk via het online registratie formulier voor 30 november. In geval van vragen over de registratie, contacteer Roland Limpens (Roland.Limpens@ilvo.vlaanderen.be, 09 272 26 14).
Registreren kost €50 en omvat een lunch, koffiepauze en abstractenboek. Het symposium is gratis voor PhD studenten die een abstract indienen en voor master studenten. Een aanwezigheidscertificaat wordt uitgedeeld aan de deelnemers van de meeting. De betaling dient voldaan te worden door overschrijving naar BE76 0682 2321 3595 (BAMST) met als mededeling 'Seminarie 051219 + naam'.

LOCATIE

ILVO-DIER, Scheldeweg 68, Melle (België).
De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer of per wagen. Voor meer informatie, ga naar: https://www.ilvo.vlaanderen.be/language/nl-BE/EN/Contact/Directions-to-Animal-Sciences-Unit-and-Fisheries#scheldeweg

CALL FOR ABSTRACTS EN RICHTLIJNEN

Abstracts kunnen aangeleverd worden tot 31 oktober, 2019 bij Marijke Aluwé (Marijke.Aluwe@ilvo.vlaanderen.be).
Het mogen maximum 2 pagina's zijn, tabellen en figuren inbegrepen. Gebruik a.u.b. de voorziene template.
Het programma zal gebaseerd worden op de (aanvaarde) abstracts. De auteurs zullen op voorhand geïnformeerd worden indien hun presentatie geaccepteerd wordt als poster of als mondelinge presentatie. PowerPoint presentaties kunnen doorgestuurd worden naar Marijke Aluwé tot 3 december, 2019. 
Elke mondelinge presentatie zal 15 tot 20 minuten kunnen duren.
De abstracts worden gebundeld in een abstractenboek.