Ben je gepassioneerd door voeding, wetenschap en communicatie? Dan is dit misschien iets voor jou!

We zijn op zoek naar master studenten die bereid zijn om:
  • de uitdaging aan te gaan complexe wetenschappelijke bevindingen te vertalen naar informatie die mensen kunnen begrijpen en gebruiken;
  • hun kennis te verdiepen en hands-on ervaring op te doen in wetenschappelijke communicatie.

Door ons stageprogramma zal je kunnen proeven van het professionele leven en zal je carrière een vliegende start nemen nog voor je afgestudeerd bent. Je werkt samen met een manager die ervoor zorgt dat je alle hulpmiddelen, bronnen en steun krijgt om je professionele en persoonlijke doelen te halen. Werken bij EUFIC betekent ook dat je zal werken in een levendige, multiculturele omgeving in het hartje van Brussel.

De selectieprocedure

Telkens in september en maart bieden wij stages van 6 tot 12 maanden aan voor master studenten in opleidingen die verband houden met: voeding en gezondheid, voedselveiligheid, voedseltechnologie, duurzaamheid, (voedsel-/voedings-)wetenschappelijke communicatie en opleidingen gerelateerd aan sportwetenschap.

De inschrijving start ver op voorhand, dus gelieve je cv en motivatiebrief te versturen naar jobs@eufic.org binnen de deadline die hieronder vermeld wordt (download de pdf). Om te starten in:
  • september: tussen 16 en 30 april
  • maart: tussen 16 en 31 oktober (voorgaand jaar)

Enkel succesvolle kandidaten zullen ingelicht worden over de uitkomst van de selectieprocedure en worden uitgenodigd voor een Skype interview. Degenen die slagen voor het interview worden daarna uitgenodigd om een schriftelijke proef te maken. Kandidaten die slagen voor alle stappen van het recruteringsproces zullen uitgenodigd worden om bij ons te werken.

Gelieve hier the klikken om de meest recente beschrijving van en vereisten voor de stage te downloaden.

eufic Internship Programme headerimage

Voor de FAQ, bezoek de site van EUFIC