Vacature doctoraatsstudent onderzoeksproject 'ROMIL'

 Vakgroep levensmiddelentechnologie, veiligheid en gezondheid (UGent), Primoris Belgium, Pack4Food

Voor het onderzoeksproject ‘ROMIL’ startend op 1 januari 2019 wordt een actieve, kritische en competente doctoraatsstudent met analyse-affiniteit gezocht! (contract voor 4 jaar)

Project ROMIL:

Romil is een 4-jarig onderzoeksproject gefinancierd door het Belgische FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu. Romil staat voor ‘Risico-prioritisatie en ontwikkeling van multimethoden voor de analyse van migrerende inkt- en lijmcomponenten via voedselcontactmaterialen in levensmiddelen’.

Consortium:

Het onderzoeksconsortium bestaat uit Labo nutriFOODchem (prof. B. De Meulenaer en prof. L. Jacxsens), Pack4Food en Primoris Belgium, een laboratorium spin-off van UGent. Het onderzoek zal dus deeltijds op de Faculteit bio-ingenieurswetenschappen (Campus Coupure) en bij Primoris Belgium (Tech Lane Ghent Science Park - Campus A, Zwijnaarde) uitgevoerd worden.

Samenvatting en inhoud: Vacature voor doctoraatsstudent


Profiel: afstuderende of recent afgestudeerde bio-ingenieur voeding of chemie/Master chemie/Apotheker – met affiniteit voor toegepast wetenschappelijk onderzoek

Interesse : contacteer gerust prof. Bruno De Meulenaer (bruno.demeulenaer@ugent.be) of Prof. Liesbeth Jacxsens (liesbeth.jacxsens@ugent.be) – CV en motivatiebrief graag voor 30/11/2108 door te sturen naar liesbeth.jacxsens@ugent.be